Godt for dig, der er nervøs for nåle

Akupunktur uden nåle. Hvis du nervøs eller bange for nåle, så findes der alligevel effektive behandlingsformer og jeg behandler med 2 metoder.

De to metoder

Ved 1. metode: Behandler jeg i øret og anvender min viden fra øreakupunkturen.

I stedet for nåle placerer jeg små plastre med frøkugler i ørene over de belastede punkter. Punkterne bliver aktiveret uden brug af nåle og det kan have den samme effekt, som hvis det var en kinesisk akupunkturnål.

Ved 2. metode: Behandler jeg med akupunkturplastre – LifeWave plastre. Indeholder ingen medicin.

Akupunkturplastrene er energiterapi og det nyeste skud på stammen efter klassisk akupunktur.

Som ved enhver anden akupunktur form, jeg behandler med, så handler det om at fjerne ubalancen/blokeringen, så klientens krop går i gang med at helbrede sig selv og derved mindskes symptomer og smerter bedres.

Når jeg behandler på denne måde, så arbejdes der med meridianbanerne i kroppen, blot uden nåle, men kun med et lille plaster, som er effektivt og let at anvende.

Lifewave plastrene indeholder aminosyrer, sukker, ilt og vand, indholdet er fuldstændig forseglet i plastrene, så intet kan trænge ind i kroppen.

Plastrene aktiveres først, når de udsættes for kroppens varmestråling, og reflekterer kroppens energi/stråler, dette påvirker akupunkturpunkterne/medianbanerne i kroppen og får den til at reagerer som ønsket.

Der findes 8 forskellige plastre, som er:

  • Energi forøger
  • Smertelindling
  • Vægttab
  • God søvn
  • Stress reduktion
  • Kraftig antioxidant
  • Cellefornyelse
  • Hud

Det er en mulighed, at du selv kan sætte plastrene, efter du har købt dem hos mig og fået vejledning om, hvordan de kan bruges.

Plastrene kan ikke behandle sygdomme, men de vil kunne lindre smerter og symptomer.

Derfor er de gode i kombination med mine andre behandlingsformer.

Når du har brug for en god behandling med akupunktur uden nåle, er du meget velkommen til at prøve en af mine behandlinger.

LIFEWAVE plastre
Du kan også følge min Facebookgruppe, hvor du finder det sidste nye om mine behandlinger