Cupping er en behandlingsmetode, som stammer fra Kina. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne, så det hjælper musklerne med at slappe af og det kan derudover styrke dit immunforsvar.

Ved Cupping anvender jeg sugekopper, som skaber et vakuum, der virker ligesom dybdegående massage. Det løsner bindevævet og har til formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område, så affaldsstofferne ledes bort og det kan derfor give fornyet energi.

Jeg vil gøre opmærksom på, at behandlingen efterlader ofte nogle ”røde sugemærker”, som kan tage fra et par dage til et par uger med at gå væk. Det er ikke farligt, det er dog et tegn på, at blodet har steget op til overfladen som det skal.

Cupperne kan både bruges til at masserer med, men de kan også sættes på akupunkturpunkter, muskler eller led.

Cupping er specielt velegnet til lidelser, hvor der er smerter, kredsløbsproblemer, muskelømhed, hovedpine/migræne, ledsmerter eller spændinger i muskulaturen samt imod myoser.

Cupping kan nemt kombineres med mine andre behandlingsformer og kan anvendes som et alternativ til akupunktur (evt. for de klienter som lider af nåle skræk).

Her kan du få et overblik over alle mine behandlinger.

Du kan også følge min Facebookgruppe, hvor du finder det sidste nye om mine behandlinger

Kontakt os