Er du træt af smerter, spændinger, lidelser, udfordringer og ubalancer i kroppen, så kan jeg hjælpe dig på en effektiv og behagelig måde.

Med psyke- og kropsterapi kan jeg målrette en behandling, hvor mange klienter, efter få behandlinger oplever, en markant ændring i deres kroppen.

Jeg har en holistisk tankegang til behandling, og det vil sige, at jeg betragter det hele menneske i et udrednings- og behandlingsforløb, for at finde årsagen til sygdom og symptomer.
Hos mig vil du blive mødt af accept, anerkendelse og forståelse. Som behandler, er jeg nærværende, lyttende, spørgende i forhold til din livssituation, for jeg hurtigst muligt kan behandle dine symptomer og vi sammen kan reducere dine udfordringer.

Min elektrisk briks er bred, behagelig og kan opvarmes, så du kan slappe af og føle dig godt tilpas under behandlingen. Det er vigtigt, at kroppen ikke modspænder, og det foregår med udgangspunkt med fuld påklædning.

Mit fokus er rettet mod at give dig den mest effektive behandling, og jeg kombinerer gerne mine behandlingsformer og teknikker, for at give dig det allerbedste. Min behandling vil altid være en kombination af fysisk behandling og samtaleterapi med kroppen bedring i fokus.

Jeg deler, gerne min erfaringer med fx hvilke traumer/følelser i kroppen og dens muskler lagre, hvilke vitaminer og mineraler, kost, motion, ergonomi, fysiske øvelser, spituellet, mindfulness, mestrings strategier, energiterapi, healing, optimering af vanemønstre eller hvad der må have relevans for din behandling.

Det er vigtigt, at du oplever en fremgang i en behandling eller et behandlingsforløb. Nogle behandlinger/forløb tager længere tid end andre, da mennesker reagerer og restituerer forskelligt samt det er et afhængig af udfordringens omfang om den er akut eller kronisk.

Så har du brug for en smerte- og kropsbehandler, som har stor erfaring og behandlet professionelt i mange år, med en vifte af forskellige uddannelser for, at kan give dig en optimal individuel behandling, så er du meget velkommen til at skrive en SMS eller ringe til mig.

Kontakt os