Oplever du stress og leder efter en måde at være fri for det på, så du kan genvinde din livsglæde, energi og være nærværende i dine relationer, så prøv en stressbehandling.

Vi kan blive belastet af stress, når vi oplever, at omgivelserne eller egne krav og forventninger overstiger de ressourcer, vi har til rådighed i os selv og det dermed truer vores velbefindende.

Stress kan komme af mange forskellige situationer i livet, og det kan være på forskellige stadier, før man søger hjælp for det.

Det er vigtigt at være opmærksom på symptomer både fysisk og psykisk. Det kan påvirke udviklingen af fysisk sygdom, adfærdsmønstre og forårsage negative følelser, som angst og depression.

Behandling af stress

Stressbehandling i klinikken er individuel og jeg anvender forskellige behandlingsformer til lindring af stress. Det kommer an på, hvad der vil give mens mening for den enkelte klients tilstand og udfordringer med stressen.

Fx kan kraniosakral terapi og bindevævsmassage løsne spændinger og blokeringer op i din krop såvel som på det psykiske og mentale plan. Mindfulnessbehandling anvendes til at styrke mental velvære og opmærksomhed, hvilket kan reducere stress og fremme balance i kroppen.

Fysiske smerter håndteres via smertebehandling, som involverer en kombination gennem fysisk behandling og samtaleterapi og støtte. Nogle gange kræver det ro, tillid, nærvær, forståelse og nænsom berøring, få en stresset krop til hurtigt at afbalancerer sig.

Dyk dybere ned i mine behandlingsmetoder:

Kontakt os